måndag, december 18, 2006

Rickard håller på att bli sjuk. Halsen svider, näsan kliar. Inge bra. Inge bra alls.

Helgen var god. Julfest med jobbet i fredags. Den började lyxigt med limousine och flödande champagne, färden gick till Factory, Nacka Strand. Det var packat med folk och ändlösa köer till maten men bordet var välfyllt med dricka så det var ju bra iaf. Jonas Gardell var rolig och Martin Stenmark sjöng om sina stora kliv. Han skulle inte komma hem sjöng han. Nähä.
Sen spårade det ur när våran kära chef och en av grabbarna skulle gå ut för att göra upp. Fan vet vad det handlade om. Vi hittade dom i baren senare.
På lördag vaknade jag sent, men var inte alls så bakis och ganska pigg. Nu skulle jag till Jamaica minsann. Nära på iaf. Bilen rullade på bra och tillslut stannade den till ca 25 mil från Stockholm, mitt i skogen. Ett dygn senare kunde jag konstatera att det var den bästa helgen på ett bra tag. Rommilkshake, ananasdyrkan och reggae, en liten sandstrand och min long lost friend Lolle. Hon lärde mig att andas och dingla med benen. Det ska jag inte glömma. Fortsättning följer.

Nu låter det här jätteskumt antagligen. Men jag är trött och jag skriver ner orden precis som dom kommer från huvudet. Man får fylla i lite mellan raderna själv om man vill.

Klockan är halv åtta och jag tänker faktist krångla mig upp i loftsängen redan nu. Somna till en film. Kanske en dålig film rent av.

Vi säger så sålänge.

1 kommentar:

Lolle sa...

Haha, du har förstått det helt rätt. Andas, dingla med benen och då och då somna till en dålig film. :)

Guldstjärna till dig.