torsdag, januari 04, 2007

sjuka ord

Ikväll har jag så sagt upp mitt rum. Vad jag ska ta vägen efter resan vet jag inte riktigt än. Men...jag hittar nog en vrå nånstans. Det är över två månader dit...så jag hinner fundera och känna efter. Kanske hamnar jag i ett annat rum. I nån förort...eller på nån av öarna i innerstan. Kanske mitt i skogen i Östergötland. Kanske hittar jag en hel lägenhet nånstans. En som är lånad...eller...en som bara är min.

Är inne i en svacka igen. Sorgsenheten knyter sig i magen. Har svårt att koncentrera mig fullt ut på nånting. Det har väl lite med allting att göra. Hur saker och ting har blivit. Det är svårt att vara lyckig mitt i allt det här kaoset.

För mitt i det här kaoset har jag mött mig själv. Jag har konfronterat mig själv och försökt hitta ett spår av vad jag en gång var och hur jag vill vara. Och det har varit asjobbigt. Jag har fått börja ge upp många av mina principer, som jag varit så jäkla envis med att hålla i de senaste åren. Jag har fått erkänna för mig själv att i vissa fall så har jag nog ljugit för mig själv. Eller så har jag bara inte märkt att jag har förändrats. Blundat. Och när jag plötsligt ser det så måste jag plötsligt börja ändra riktining. På vissa saker. Och dessutom konstatera att jag har missat en hel del där jag kanske inte kan få en chans till.

Det här låter sjukt som vanligt. Har svårt att vara konkret här i bloggen. Ibland.

Måste sova.

Inga kommentarer: