söndag, januari 07, 2007

Slö-söndag.

Är enormt uttråkad. Men samtidigt alldeles för slö för att göra någonting åt det.
Dagen har mest spenderat här hemma framför datorn.
Jobbade igår så då blir det till att intensiv-vila idag. Imorn kör det igång igen...

Fast jag har faktist gjort en kul grej idag! Har ju småkikat lite på lägenheter på internet sen jag kom på den briljanta idén att jag kanske skulle ta och investera i en sån. Och ett visst område i Kallhäll har lockat speciellt eftersom dom har billiga ettor där. Jag hittade en tidigare i veckan som jag blev speciellt förtjust i, och idag var det visning på den så jag svängde förbi Hanna och drog med henne dit. Och jag kan inte säga annat än att jag blev lite smått kär i lyan. Nyrenoverad. Fint badrum. Fin kokvrå. Ganska stor balkong. Asbra utsikt från 7:e våningen.
Visserligen bara 26 kvadrat, men ganska välplanerade kvadrat.
Där skulle jag trivas tror jag.

Så nu slåss mina två hjärnhalvor. Den ena tycker inte att jag ska rusa in i det här för fort, vänta tills jag kommer hem från resan, medans den andra halvan skriker KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖP!

Sen har jag ju faktist inte pratat med banken än...ve tinte hur mycket pengar jag kan få låna.
Äsch...blablabla...

Fortsättning följer om det...

Till höger ser man en länk till mitt Flickr-konto. Där kommer jag lägga upp bilder å sånt. Speciellt intressant kan det vara att klicka sig in där under min Singaporevistelse. Nu ligger det mest lite skräp där för att testa lite. Mm.

2 kommentarer:

Bästis. sa...

Darling.
Gå till banken och få ett låneförslag/lånegaranti [vad det nu heter] först! Gör inte om samma misstag som förra gången. Sen vet du vad du har att röra dig med och vilka gränser du ska hålla dig inom. Sen ska du ha lite is i magen. Inte för att du ska åka till Singapore utan för att du inte ska springa iväg så där som du har en tendens att göra om man får vara så fräck;)

Stoffe sa...

Jag håller med Stina, se först till att få lånelöftet från banken. Åk iväg på resan, och börja sedan att leta. När du sedan hittar rätt boende så kan de gå fort att få flytta in.