måndag, januari 29, 2007

Svullo-Rickard

Jag sitter och äter havrebollar.
Efter en ganska duktig vecka, iaf på godisfronten, så gav jag upp och böjde mig för sötsuget. Så nu frossar jag lite.
Annars har jag väl skött mig hyfsat bra senaste tiden. Eller jag vet inte..helt ärligt så har mina matrutiner varit lite dåliga. Jag har blivit lite dålig på att äta när jag är ensammen. Därför har jag hoppat lunchen ibland...när jag inte haft nåt sällskap som kan dra mig genom den iskalla luften till affären. Middagarna hemma har väl oxå varit lite tveksamma ibland..utom de gånger Hanna har lockat med mat i Kallhäll.
Hursomhelst. Nu sitter jag här i mitt rum med munnen full av havreboll. (fast jag HAR ätit middag. Helt ensammen. Sådeså)

Snart flyttar jag härifrån. Tidigast onsdag...senast fredag. Tänker tillbaka lite på allt som hänt sen jag flyttade hit. "Bara"tre månader sen faktist....men vilka månader...jisses. Så som jag mådde i november och december önskar inte min värsta fiende...så illa har det aldrig varit förut...riktigt deppigt. Separationen från Hanna smällde mer än jag kunde ana. Sen veckor av ältande, rannsakan och ångest. Jag är inte säker på hur det märktes utåt. Inbillar mig att jag är ganska bra på att dölja det. Den enda gången fasaden sprack var på Rockbåten...vad jag kan minnas.

Nu är det ju annorlunda. Det sjunkade skeppet har rätat upp sig lite. Och kommer jag bara förbi det där med pengar å lån å sånt så kommer lägenheten bli en fin bonus.

Usch..nu mår jag illa...bort med havrebollarna..

Inga kommentarer: