tisdag, mars 13, 2007

Paris för tusan.

Haha!
Jag klarade det!

Nu sitter jag i Paris. Eller ja..på flygplatsen..jag ser inget Eiffeltorn nånstans.

Flygresan gick fint, förutom en jäkla massa turbulens när vi flög över Indien. Planet hade rena feberfrossan i en halvtimme. Men vi överlevde det, sen var det raka spåret.

Fick en ny kompis. Men nu har hans namn försvunnit. Pinsamt. Vad hette den andra i den där filmen...om Sundance Kid? Han hette likadant... Iaf. Han är från Australien och är på väg till London för att jobba nåt år. Har en del av sin familj där. Hade hälsat på vänner i Singapore. Internationell kille.

En timme till Stockholmsplanet...vill bara komma hem nu känner jag. Sov inte så mycket på planet så kommer nog somna fint ikväll...

Tja...vad mer? Käker en kycklingmacka....drickar Pepsi Max. Soluppgång.

Ganska sunkigt ställe det här. Bättre borde dom kunna...här i Frankrike...

Mamma möter upp på Arlanda. Henne blir man inte av med. Haha. Hon ska vara med. Men det är bra. Sitta hemma och glo blir ingen gladare av.

Nä...
...vi hörs i Sverige!

4 kommentarer:

Tiina F sa...

Välkommen hem till våren! Va fort tiden gick i Singapore. Hoppas du haft en skön resa och samlat energi. Bli inte förvånad om du blir deppig om en vecka. Jag fick värsta psykbrytet härom dan och då hade jag bara varit i solen och ljuset i två veckor. Vi borde ses snart. Kram Tiina

Akalla-Stina sa...

Welcome HOME! :D Nu ser jag ( och Stoffe) fram emot bildvisning, brakfest & inflyttningsröj! KRAM!

Rickard sa...

Tiina: Tack, våren kom perfekt... :) Tiden gick fort som attan...swisch! Deppen..den är väl här lite smått redan..började gnaga på flyget hem...men har mycket ta tag i nu som är kul så hoppas jag inte får några psykbryt iaf. Vi borde definitvt ses snart. Rickard vill se huset. :)

Akalla: Fest blir det! :) Ska bara göra lite fint i lyan!

AkallaStina sa...

....vad hände med Jickard när han kom hem? :) Saknar bloggandet!