måndag, mars 12, 2007

reflektioner från en flygplats.

Sitter på Changi Airport. Inceckad och klar. 3 timmar till boarding. 4 timmar tills vi lyfter.

Segt.

Dricker vatten.
Försöker tjuvlyssna på två svenska tjejer som sitter bakom några växter en bit bort. Hör inte så mycket. "Jag ba...å hon ba...å då ba. Fnitter fnitter."

Har fönsterplats på planet. Bra, för man kan sova bättre. Dåligt, för att man måste tränga sig förbi en massa människor för att gå på toa. Hoppas på bättre filmduk än sist. Gärna i stolen framför.

Sitter i viloområdet. Laddar MP3-spelaren.

Nu reste sig de svenska tjejerna. Söta. Men unga. Rickard är gubbsjuk. Fan också.

Tänker på Sverige. Försöker döda ångesten med att tänka på det positiva. Lägenheten. Den nya energin (jorå, har hittat lite). Mina kompisar. Det räcker nästan för att sudda bort allt det jobbiga med arbete och sånt.

Funderar på fler resor. Vart jag skulle vilja åka. Äter jag mina nudlar riktigt duktigt så kanske jag kan dra iväg en kortis i höst. Ett weekend...en vecka...nåt sånt.

Dom spelar dålig covers i pianobaren bredvid. Lugna favoriter typ.

Jag måste köpa en till mindre kamera sen. Den stora är så klumpig att krångla fram om man vill ta en snabb bild på...vadsomhelst. En flygplats tex.

Jag är trött.

4 kommentarer:

Anette sa...

Ha en trevlig resa hem...skickar lite positiva tankar åt ditt håll.

Kram!

Bästis. sa...

Det är klart du hittar nya resmål. Man jobbar. Man knepar. Och sen drar man. Det ska jag också. Ska bara lyckas med jobbandet först. Sen är jag i nya zeeland och hoppar bungyjump:)

lisa sa...

hoppas vi ses snart, saknar dig! kramar.

Rickard sa...

Fan va ni är gulliga. :)