lördag, juli 07, 2007

sporadiskt

Man får definitivt ha lite tålamod med den här bloggen just nu. Mycket händer men jag har inte riktigt energi över att få ner det i text. Och det är inte riktigt min grej att fulblogga.
Det roliga är jag loggar in nästan varje dag...men det är inte alltid jag lyckas få ner något vettigt. Det är inte så lätt när det är orkan där inne.

Det har varit en ganska händelserik vecka. Jag tackade nej till skolan. Ansökan jag skickade var lite för impulsiv. Det hade inte blivit bra. Inte alls. Jag har rykt ihop med chefen igen. Eller. Jag gjorde nåt han inte uppskattade och sen var det krig i ett par timmar. Men orkar jag inte gå in på det. Och idag träffades vi på en fika och fick då det här erbjudandet han har gått och pratat om för att jag inte ska sluta. Det var mer pengar, fin bil och lite annat. Men det är ju inte riktigt det allt handlar om. Pengar och saker. Jag måste trivas oxå...jag måste känna att det är kul att gå upp på morgonen. Så är det inte nu. Jag sänker hellre min lön och köper ett busskort för lite lugn och ro.

Hellre gröt tillsammans än oxfilé ensam. Eller nåt.

Nu är jag iaf hemma efter en och en halv veckas kattvaktande. Nu ska jag bo hemma ett tag innan jag ger mig ut på nya äventyr.

Inga kommentarer: