söndag, juli 01, 2007

tidig söndag

Klockan är tidig morgon och Rickard börjar få liggsår av allt slappande. Det har varit skönt att bara tagit det lugnt men nu värker nästan kroppen. Benen vill ut och röra på sig...men det kanske inte är så vettigt vid den här tiden...eller?

Kattvaktandet rullar på...Toshi trivdes inte så bra i min lilla etta så idag förflyttade vi oss hem till kissen istället. Vilket har varit ganska skönt...att andas lite ny luft på nåt sätt. Det fortsätter ju imorgon när mitt kattvaktande tar mig till Hjorthagen där jag ska bo en vecka. Det blir som en minisemester fast jag jobbar. Kan man se det så? Ja va tusan...

Har fortfarande inte bestämt mig angående skolan... Hittar ju en del jobb att söka oxå...vet inte vad som är bäst. Kan inte nån annan bestämma? Brorsan tjatar på mig att stanna och kommer med en massa konstiga erbjudanden men vi vet ju alla att jag måste bort därifrån... Jag är bara så svag...borde klippa helt ett tag men det är svårt att säga det...vet ju hur han kommer reagera. Jag önskar att jag vore känslolös ibland..det skulle underlätta en del och ta bort en hel del ångest...men å andra sidan så kanske jag inte skulle vara så rolig att ha och göra med...vad vet jag. Jag tycker att empati ändå är en av mina starka sidor..att jag kan läsa av hur människor mår och försöka hjälpa och stötta så gott det går. Men ibland kanske det går för långt...jag får ju inte glömma bort mig själv i allt det här...livet liksom. Knepigt det där..att hitta balans.

Nä..ska väl försöka sova lite...får limma igen ögonen eller nåt.

Vi hörs.

Inga kommentarer: