söndag, augusti 12, 2007

vrak

Här var det livat!
Eller?

Nu börjar min kropp visa upp såna där otrevliga tecken på stress igen. Att inte ens ha fyllt trettio men ändå ha såna saker för sig är inte bra.
När jag testade på det här med Herbalife i början av sommaren så fick jag väga mig på deras våg som mäter av olika saker i kroppen. Bland annat fick jag veta att min metaboliska ålder är över 50 år. Jag vet inte exakt vad det betyder, och jag har inget aning om hur en våg kommer fram till en sån sak så jag litar inte på det så mycket, men skulle det ändå vara så, så är det ju hemskt. Snacka om att inte ta hand om sin kropp. Det är ju här jag bor liksom. Jag kommer inte härifrån. Jag kan inte flytta när jag tröttnar.
Igår kom det iaf en liten öppning som kan ta mig från mitt nuvarande jobb iaf. Det är bra. Vi håller tummarna.

2 kommentarer:

Anette sa...

Hur tycker du det fungerar med Herbalife? Min pappa kör stenhårt på det och för honom funkar det kanon även om han fuskar lite grann ibland ;)

Jag håller tummen det hårdaste jag bara kan för att den där öppningen ska bli ett jättegap!

Kram

Rickard sa...

Det funkar faktist inte så jäkla dåligt. Har tagit en liten paus nu men funderar på att sätta igång igen till hösten. Nu efteråt så känner man hur kroppen ändå svarade bra på dieten. Mitt sockersug försvann nästan helt och jag kände mig inte lika uppblåst som förr. Men nu har allt det där kommit tillbaka. Och om jag inte hittar något annat sätt att få kontroll på mitt sockersug så kör jag nog igen. Det jobbigaste var att bara äta milkshake hela dagarna...jag älskar ju mat så jag saknade att sätta tänderna i riktig föda. Middagarna blev som orgier i tuggande..haha.. Men allt eftersom så hittade jag en egen väg som funkade hyfsat, men som måste finslipas lite. Min stora last är ändå sockret...jag äter ganska bra i övrigt.