fredag, oktober 26, 2007

Molnen skingras

Nu gick veckan sådär fort igen. Hann inte med riktigt.

Men vet ni vad? Jag känner mig lite mer hoppfull än på länge. Jag är väl en sån som sällan förlorar hoppet helt och hållet. Men det här året har ju varit ganska svart och de senaste veckorna har varit rätt tunga.

För det första så är jag himla glad att jag gick till terapeuten. Jag har känt mig lättare och jag ser faktist fram emot att få gå dit igen och gräva lite. Jag tycker det är rätt intressant. Och jag är övertygad om att det kommer hjälpa mig att må bra igen.

Idag var jag ju på anställningsintervju och det gick väldigt bra. Jag har några konkurrenter om jobbet men rekryteringstjejen tyckte inte att det var nån tvekan om att jag skulle gå vidare i "tävlingen"... Nu är det inget mer avancerat än ett jobb på Posten. Men det är ju det jag vill ha just nu. Dessutom ryktas det att Danderyd blev lite sugna då dom fick veta att jag finns tillgänglig. Så tydligen ska jag bli erbjuden en tjänst där som postis, både på företagssidan och som brevbärare. Men än har jag inte hört nåt så inget är klart..men det ser ljust ut.

(och där blev jag trött och tappade tråden)

2 kommentarer:

Stinan. sa...

Inget fel att jobba på posten inte. En gång en potatis alltid en potatis;) Håller tummarna för dig.

lisa sa...

låter jättebra... med allt ju. you go rickard!