söndag, november 11, 2007

efter en lång sovmorgon...

03.23 inatt tog jag den sista bilden. Nu måste jag bara redigera dom lite och lära mig att göra ett bildspel...borde gå på ett nafs! Eller inte.
Tålamod med andra ord.

Annars är det ju söndag och som på beställning kommer det lite ångest krypande och lägger sig i magen. Har ingen som helst lust åka till jobbet imorgon...men det är ju bara 5 veckor kvar.

I övrigt borde jag inte vara så nyfiken över vad mitt ex håller på med för det ger mig bara ännu mer ångest. Jag måste lära mig att det borde räcka med att vi umgås, går promenader och pratar om annat än hennes kontiga ragg. Så är det.

Måste ta ett ganska tufft beslut innan måndagkväll. Ska jag åka till Island eller inte över nyår? Det kostar hemskt mycket pengar och kan få en del konsekvenser för livet före och efter resan. Tex att jag måste äta nudlar hela vinter/våren...att jag antagligen inte har råd med en fjällenresa och därmed blir utesluten ur Akallamaffians liv, att ingen överhuvudtaget kommer få en julklapp av mig som kostar pengar. Duger det med varsin kram eller så? Hörni?

Som motpol så kommer jag få tre häftiga dagar på Island med jeepfärder och äventyr som kommer leva kvar ganska länge i minnet.
Åh, alla dessa beslut...

Nu måste jag sätta igång. Det är söndag. Klockan tickar.

2 kommentarer:

AkallaStina sa...

Rickard, Jag tycker du ska åka till Island, alla gånger! Ni kommer ha sååå mycket skoj och få uppleva en massa äventyr! Herregud, julen består inte av julklappar, det räcker gott och väl med en kram, hehe ;) Och du blir inte utesluten ur våra liv, knasboll... bara du hakar på nästa gång vi åker. Kramar!

Bästisstina sa...

Kramar funkar alltid som julklapp. Du kan få komma å tigga middag hos oss när du lessnar på nudlar. Jag skulle åka till island om jag vore som du:)