måndag, november 24, 2008

sporadisk uppdatering

Nu har jag varit toksocial hela helgen...ska vi ge rickard lite andrum nu? han har en ateljé som saknar honom...om inte annat så saknar han den iaf... (men så tittar jag i kalendern och konstaterar det är möjligt först på torsdag. när blev jag så jävla upptagen?)

Vad kan vi säga om helgen då?

Rockbåt. Trevligt. Kul. Lagom med spenderade pengar och en del nya bakantskaper.
Barnkalas. Skrik och gråt och skratt och tårta. Frågan är om jag åkte till ateljén eller gömde mig undet täcket sen? det blev en kombination kan man säga...

jag längtar efter december. snart är den här. kalendern har inte varit så tom sen jag köpte min macbook och började använda iCal för att få nån ordning på röran i min skalle. bara det lilla programmet var värt hela kostnaden för datorn. och då måste man räkna in alla papperskalendrar som jag köpt genom åren men som blivit bortglömda in någon jackficka långt inne i garderoben.
visst...tempot kommer öka på jobbet men alla eftermiddagar kommer att vara toklediga och det är fullt av röda dagar som kommer ge lite ro. eftersom julfirandet inte är lika intensivt nuförtiden (en uppsplittrad familj fylld av osämja har sina fördelar. jag vet, jag är hemsk) så kan man använda de dagarna till annat. sova och måla är min plan.

många därute är lyriska över att det har kommit lite snö, och jag kan vara den första att erkänna att det faktist är fint, det lyser ju upp lite och tar bort den där brungrå filten som ligger över det här landet på vintern. det som jag däremot inte kan köpa är kylan. den tränger in i märgen på mig och jag måste klä på mig lager med kläder för att inte lida så mycket.

Inga kommentarer: