torsdag, maj 14, 2009

mitt liv

ok.
det är dags att fokusera lite.
vad håller jag på med?

jag tränar. varför? för att må bättre. bli piggare. gå ner i vikt. leva längre. det där hänger ju ihop. inga konstigheter. du är på rätt spår bara du lyckas äta bättre. men det går framåt hela tiden. tidigare i veckan köpte du en frys och ikväll fyllde du den med grönsaker, kyckling, fisk. bara att kämpa på. folk runt omkring dig pushar på och du älskar dem för att de bryr sig.

jag målar. varför? det finns inga anna odell-motiv än så länge. det behövs inte. det är bara roligt. om tre månader och två veckor är det utställning nummer ett. premiären. det blir en blandning av allt jag lyckas få fram och kanske lite gammalt. en början. utan tema. opretentiöst. efter den kan vi börja tänka teman, projekt, röda trådar. skit i det fram tills dess. det är inte viktigt nu.

jag jobbar. pengar är ju ett måste. förra veckan satte den nya organisationen igång och det verkar ju se ut hur bra som helst. företagscenter är en nagel i ögat som kommer ta en stor del av sommaren. men om en vecka får vi veta om det blir några neddragningar, kanske blir det till det bättre, ur min synvinkel. i övrigt är jobbet ett bra ställe med roliga, bra människor. det och den betalda motionen gör att det är ok att gå upp på morgonen. livsviktigt.

vad mer? jag vet inte. när jag spaltar upp de tre stora kategorierna i mitt liv så förstår jag inte hur jag kan klaga på tidsbrist. ska det vara så svårt att få ihop? det är väl småsakerna däremellan som gör att det blir jobbigt. jag måste kanske lära mig säga nej ibland. jag har ju en väldigt bra anledning att säga nej de närmsta 3 och en halv månaderna iallafall.

och jag kanske helt enkelt måste släppa en del saker för stunden. fram till augusti. min vilja att fotografera igen gör mig faktiskt mest stressad just nu. direkt efter utställningen ska jag köra igång ett roligt fotoprojekt. och jag borde släppa datorn ibland. för mycket dötid som tar livet av mina hjärnceller. det finns andra sätt att koppla av på. bloggar och aftonbladet.se är fel sätt.

livet är långt. jag hinner.

1 kommentar:

lisa sa...

bra inlägg. reda ut trådar är det bästa! heja dig. :)