söndag, februari 01, 2015

Behov.

Behovet att skriva kommer och går. Den här bloggen har haft många liv nu. Jag vet inte om det här är rätt ställe, ibland tänker jag att jag bara ska skriva i en av mina tusen anteckningsböcker som jag har liggande i olika lådor.

Men skit samma. Jag skulle ju inte tänka så mycket.

På nåt sätt borde jag ju börja med en liten recap över vad som hänt sen sist. Men oj vilken långt inlägg det skulle bli.

Jag älskar att saker rör på sig nu. Jag är ett par år äldre än när jag startade den här bloggen, men jag är fortfarande en dreamjunkie. Och vet du vad? Jag börjar ju rätt duktig på att förverkliga som där drömmarna när jag tänker efter. Men så många är kvar.

Och ibland blir jag så frustrerad över att tiden både går då fort, och så långsamt, på samma gång. Det som har varit en stor ångestklump och verkligen hindrat mig är ju mina skulder. Jag var verkligen en idiot med mina pengar förut. Och fortfarande får jag lida för det. Det tar sån tid att reda ut. År. ÅR! Sånt slöseri. Men det går ju åt rätt håll nu. 2016 blir jag av med flera krediter. Vilken lättnad det kommer vara. Jag har fortfarande en del kvar då, men livet kommer ju bli så mycket lättare. Friare. Det är ju det jag vill vara. Fri.

Mina drömmar. Skyskraporna i New York har byts ut mot ett hus i skogen. Lugn. Jag och mina penslar. Musik. Löpturer i riktig skog. Det längtar jag efter. Just nu. Vi får se vad det blir när jag väl har möjlighet till såna förändringar. För tillfället blir jag kvar här. I Stockholm. Körandes min spårvagn.

Vi går fortsätta det här senare. Klockan är 5. Sovdags.

Skönt att vara tillbaka.

Inga kommentarer: